Tilbake

Kosmorama 2019

I samarbeid med Kosmorama inviterer vi til filmfestivalfra mandag 4. mars til og med fredag 8. mars 2019. Hele 22 filmer er blitt plukket ut til skolevisninger og tilbudet er satt sammen i samarbeid med elever fra medialinjer i Trondheim.


Skolevisningene vil bli på Prinsen Kinosenter så lenge vi har kapasitet. Informasjon om hvilken sal dere skal i får dere når dere har bestilt og fått bekreftet bestillingen. Håper dere finner tilbudet interessant!
Vi ses på Kosmorama!

Lærerveiledning

Praktisk om bestilling og tilbud

Det blir ikke printet ut kinobilletter til hver enkelt lærer og elev. Lærerne som melder på klassen får bekreftelse på mail med info om hvilken sal dere skal i. Det blir ikke vist reklame før filmene, så møt opp i god tid og vær i salen til oppsatt starttidspunkt.

Kosmorama arrangeres på Prinsen Kino i år.

I dette skrivet finner dere en kort omtale om de filmene som tilbys. Om det er filmer i dette tilbudet dere ønsker til andre tidspunkt så ta kontakt med oss, så ser vi hva vi får til. Send da mail til: skolevisninger@kosmorama.no.

Årets filmtilbud er satt sammen i samarbeid med elever fra Byåsen vgs.

Påmelding:
Påmelding starter umiddelbart og siste frist for påmelding er ut dagen 15 .februar. Det vil ikke bli sendt ut en godkjennelse av påmelding før fristen har gått ut. Det er førstemann til mølla prinsippet som gjelder så det er lurt å være tidlig ute!

Klassevis bestilling sendes til skolevisninger@kosmorama.no.

Bestillingen må inneholde: - Antall elever, og lærere
- Film
- Dato og tidspunkt

- Behov for rullestolplasser eller andre behov

Trøndelag Fylkeskommune v/DKS dekker eventuell transport og billetter på vanlig måte. Spørsmål om transport går direkte til Trøndelag Fylkeskommune.

Filmene som er valgt ut tar opp viktige og aktuelle tema, vi anbefaler derfor at man setter av litt tid i klassene til å diskutere filmene i etterkant av visningene. Vi har nevnt noen fag vi tror filmene kan passe for, men som lærere er det dere som er best egnet til å avgjøre dette. Håper dere finner tilbudet interessant!

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Trøndelag
  • Kunstnere/grupper: Kosmorama Trondheim internasjonale filmfestival
  • Produsent: Kosmorama
  • Idé/opplegg: Kosmorama

Publikumskommentarer