Tilbake

STAR WÅRS med å (Madam Pysj)

Når vi leker, er det ikke alltid like enkelt – eller viktig – å holde seg til den originale historien. Og noen ganger kan det bli like bra, eller til og med bedre, om vi blander historiene litt!

For hvordan var det nå igjen; minner ikke Star Wars veldig om våre egne, mer tradisjonelle eventyr, med riddere, prinsesser, og skumle slemminger som må overvinnes?

På 40 minutter serverer skuespillerne – godt hjulpet av barna selv - en forestilling full av latter og gisp – og masse musikk - som passer like godt for alle, enten de elsker historien Star Wars, eller aldri har hørt den før.

Forestillingen er tilpasset DKS etter støtte fra Akershus DKS og praktisk tilrettelagt av Akershus Teater.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Trøndelag
  • Kunstnere/grupper: Madam Pysj

Om kunstner / utøver / gruppe

Publikumskommentarer

Kjempeflott!! Det beste de har opplevd. Både elever og voksne uttalte det.Publisert av: Gunnar Stenhaug (klasse - Frosta skole) – 2.9.2019 12:41
Takk for strålende forestilling. Tirsdag 4. sept. var jeg så heldig å ledsage 6.l og 7. trinn ved Tydal barne- og ungdomsskole. I de snart 20 årene jeg jevnlig har sett og høre kulturelle opplevelser i regi av DKS, har jeg ikke opplevd maken til levende, kraftfull og lekende forestilling. Midt i blinken for både barn og voksne.Hele barnetrinnet levde seg inn i og koste seg under forestillingen - det samme gjaldt for oss voksne som var der. Jeg stjal meg til denne tilbakemeldingen på vegne av DKS-kontakten ved skolen, som for øvrig deler vår begeistring fullt ut. TAKK! VI ØNSKER OSS BESØK AV NESTE FORESTILLING MED HARRY POTTER OG TRYLLERIER.Publisert av: Merle Svare, lærer (klasse - Tydal barne- og ungdomsskole) – 4.9.2019 15:16
Artig,Publisert av: Fredrik (klasse - Saksvik) – 17.10.2019 16:35