Tilbake
Lasse Berre

Vi er Luftforsvarets musikkorps

Luftforsvarets musikkorps har lange tradisjoner for å lage forestillinger og konserter for barn og unge, både som åpne konserter og konserter der vi reiser rundt til skoler og barnehager. De siste årene har vi hatt suksess med «Musikk og propaganda» for videregående skole, og barnehageforestillingene «Tellekorpset» og «Tambar og harepusene». Nå har tiden kommet for å lage noe for barna i mellom, nemlig barneskolebarna. Denne målgruppen er stor, alt fra de minste førsteklassingene på 6 år til syvendeklassingene på 13 år, men vi lover at denne konserten vil engasjere og begeistre alle sammen. Sannsynligvis også de voksne.

I denne konsertforestillingen vil vi vise litt av vår lange historie og hva militærkorpsene spilte for lenge siden, og hva vi spiller i dag. Vi vil by på musikk av kjente norske komponister som Grieg og Halvorsen, men også musikk fra filmer som Frost, Star Wars, Harry Potter og Løvenes konge. Gjenkjennelsesfaktoren er viktig, selv om vi denne gangen har gitt ny innpakning til noe av det barna kjenner best.

Luftforsvarets musikkorps er kjent for å overraske og begeistre publikum, og denne konsertforestillingen er intet unntak. Her er det ingen fare for at noen skal kjede seg, verken på scenen eller i publikum.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Trøndelag
  • Kunstnere/grupper: Luftforsvarets musikkorps
  • Idé/opplegg: LFMK og DKS Trøndelag

Publikumskommentarer