Tilbake

Nøtteknekkeren (Trøndelag Teater)

Dagforestilling av Nøtteknekkeren på Trøndelag Teater. Vises 20. november. NB! Dette er teaterstykket, ikke balletten.

Jula står i fare og hvordan den skal reddes er ei skikkelig nøtt

På lille julaften får Marie en uventet førjulsgave: En nøtteknekker. En kjedelig gave kanskje, men lite vet hun om hvilke eventyr hun og Nøtteknekkeren skal ut på.

Nøtteknekkeren ble en kjempesuksess på Trøndelag Teater i 2013 og 2015. Siden den gang har det nærmest blitt et folkekrav at den skal settes opp igjen. Ja, det har til og med gått så langt at enkelte henvender seg til teatrets billettluke og mener å vite at vi setter den opp hvert år – og at det er en gammel tradisjon!

Nå kommer den igjen, men i helt ny tapning. Vi har bedt forfattere og komponist sette seg ned og skrive en ny versjon. Alle som kjenner firkløveret Bones, Løseth, Holdhus og Havdal vet at det dermed er en samvittighetsfull gjeng som nå sitter og forbereder julens store teaterbegivenhet. Det hele skal også gis ny scenisk innpakning. Mads Bones står for regi, mens Bård Lie Thorbjørnsen lager scenografien. Kostymene er ved Christina Lovery, som også laget kostymene til fjorårets suksess, Robin Hood – Rai Rai i Sherwoodskogen.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Trøndelag
  • Kunstnere/grupper: Trøndelag Teater

Publikumskommentarer