Sør-Trøndelag fylkeskommune
Postadresse: 4000 Regut v/DKS, Postboks 2350 Torgard, 7004 Trondheim
Besøksadresse: Erling Skakkesgate 14, 7004 Trondheim
Epost: dks@stfk.no Telefon: 72 81 00 00 • kontakt: For skoler i Trondheim kommune: guri.dodig@ou.trondheim.kommune.no; 72 54 8811 • Nettsted: http://www.dkstrondelag.no/
Kontaktperson:
Sans og samling
Produksjonsliste
Program

Sans og samling

Tilbud til ressurssentrene / spesialeleven ved Dalgård og Åsveien, Tonstad autismetilbud, Breidablikk, Stavset, Charlottenlund u. skole, Flatåsen og Strindheim.

Sans og Samling er inspirert av barns åpne eksistens i verden - en verden der voksnes logikk ikke er gjeldende. I Sans og Samling møter de et univers som hyller nettopp denne tilværelsen - her er det surrealistiske logisk, det absurde er normalt, opp er ned, det bittelille viser seg å være kjempestort.

Sans og Samling er en forestilling, en opplevelse, en samling av sanseinntrykk i et installasjonsunivers. Gjennom deltakelse med egne kropper og sanser blir barna selv en del av helheten - en kattepusmyk fisk kan sittes på, en banan begynner å synge når den klappes, en kaktusstikkende sky lukter peppermynte når den klemmes, eller en danser får et nytt hode for hver gang hun stuper kråke.

Inspirert av 70-tallets sterke farger og analoge virkemidler vil barna få en helhetsopplevelse hvor leken, fantasien og det absurde røres sammen til et fargesprakende univers fra sans og samling!


NB: Teaterhuset Avant Garden er desverre ikke universelt utformet, men har – med noen forbehold – mulighet til å ta imot manuelle rullestoler. Store automatiske stoler er det dessverre ikke plass til.

Forbehold:

- Fra foajé til sal må man forsere to lave dørterskler og en rampe, der hellingen er brattere enn standard.  

- Ved en eventuell nødssituasjon må evakuering kunne skje via trapp (barna må bæres av assistent). Vi vil ha tilstrekkelig med brannvakter for å tilrettelegge for sikker rømning.

- Handicaptoaletter benytter vi på Nova kinosenter, med adkomst via heis fra foajé.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Trondheim kommune

Scenekunst
Trinn: 1 år - VG3
Turnéplan: Sans og samling
Praktisk informasjon
Programlengde
40 min.
Arena / rom
Teaterhuset Avant Garden
Arrangører
Arrangert av:
Trondheim kommune