Sør-Trøndelag fylkeskommune
Postadresse: 4000 Regut v/DKS, Postboks 2350 Torgard, 7004 Trondheim
Besøksadresse: Erling Skakkesgate 14, 7004 Trondheim
Epost: dks@stfk.no Telefon: 72 81 00 00 • kontakt: For skoler i Trondheim kommune: guri.dodig@ou.trondheim.kommune.no; 72 54 8811 • Nettsted: http://www.dkstrondelag.no/
Kontaktperson:
The Urban Playground Team, forestilling
Produksjonsliste
Program

The Urban Playground Team, forestilling

OM FORESTILLINGEN:


“Hvor har du vært?”

- bestillingsverk fra DansiT for Multiplié dansefestival

Parkour handler om å overvinne hindringer som ligger i en bestemt rute, gjennom å hoppe over gjerder, klatre på hus, løpe og bevege seg på en leken og kreativ måte. Hva skjer når Parkour møter dans? To ulike disipliner er i dialog, på samme måte som når to språk møtes og må finne nye måter å kommunisere på. Dette arbeidet er karakteristisk for The Urban Playground team, en av Storbritannias fremste grupper innen sjangeren Performance Parkour (2PK).

Under Multiplié dansefestival vil The Urban Playground team arbeide med ungdommer fra Trondheim for å lage en helt spesiell utendørs forestilling!

Hvor har du vært? handler om å reise og forflytte seg, og kanskje finne et nytt hjem? Her får de unge gjøre krav på byen de bor i – ta den i bruk, gjenoppdage og utforske den, og samtidig utfordre seg selv gjennom å overvinne hindringer.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Trondheim kommune

Scenekunst / Dans
Trinn: 5 - 7
Praktisk informasjon
Programlengde
40 min.
Arena / rom
Oppmøte: Jernbanestasjonen
Arrangører
Arrangert av:
Trondheim kommune